TURVALAATTA OY
Vanerinkatu 2, 18100 Heinola Puh. 050 919 4222, Y-tunnus: 2560758-9

ETUSIVU

HINNASTO

ASENNUS &
HUOLTO


KUVIA

YHTEYSTIEDOT

Tuotteet

Kotimainen standardilaatta

KOOT: maksimissaan 1250 x 2500 mm (3,125 m2)

PAKSUUDET: 15 - 85 mm toiveiden mukaan

VÄRIT: punaruskea, vihreä, harmaa ja musta

KÄYTTÖKOHTEET: Pääasiallinen käyttökohde lasten leikkipaikat, joissa niillä ehkäistään putoamis- ja kaatumisvammoja (Suomen standardisoimisliitto, leikkipaikkaturvallisuusstandardit). Lisäksi laattaa voi käyttää myös esimerkiksi pihakäytäviin, autokatoksiin, huvimajoihin, grillikatoksiin, oleskelupaikkoihin, teollisuuden tärinäneristykseen ja äänieristykseen, iskuille alttiisiin paikkoihin, kuntosalien painonnostopaikkoihin, jne.

YLEISTÄ: Joustava valmistusteknikka mahdollistaa laattojen paksuuden pehmeyden, värin ja koon sovittamisen asiakkaan toiveiden mukaisiksi yksittäiskappaleissakin. Laattoja saa myös viistetyillä reunoilla. Standardilaatan raaka-aineena on käytetty kotimaista autonrenkaista saatavaa kumiraetta. Laatta ei sisällä hatallisia aineita ja on 100% kierrätyskelpoinen. Katso myös Turvalaatta Heinola Ky:n ympäristöliite.

SUOSITUSPAKSUUDET LEIKKIPAIKOILLE:
Liukumäet30 mm
Keinut45 mm
Kiipeilytelineet alle 2 m60 mm
Kiipeilytelineet yli 2 m>60 mm
Laattojen paksuussuositukset perustuvat Tampereen teknillisen korkeakoulun turvalaattojen testaukseen ja Suomen standardisoimisliiton leikkipaikkaturvallisuusstandardien vaatimuksiin.

Hunajakennomatto

KOKO: 1000 x 500 mm

PAKSUUS: 15 mm

VÄRIT: punaruskea, vihreä, sininen ja musta

KÄYTTÖKOHTEET: Lähes samat kun standardilaatalla, mutta kuviointi tekee siitä oleskelukäyttöön miellyttävämmän.

Kumitiilet

KOKO: 200 x 165 mm

PAKSUUS: 20 tai 43 mm

VÄRIT: punaruskea, vihreä ja musta

KÄYTTÖKOHTEET: Samoja kun standardilaatalla. Pihakäytäviin ja perinteisen tiilen tilalle joustoa tarvitseviin paikkoihin.